Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Škatle za rože - Večne vrtnice v škatli - Večne rože v škatli

Škatle za rože - Rože V Škatlah - Večne Vrtnice V Škatli - Teddyway

Škatle za rože - Cvetlične škatle – škatle z vrtnicami – alternativa običajnim šopkom

Škatle za rože - Cvetlična škatla je odlična izbira darila, ki simbolizira neizčrpno in nesmrtno ljubezen. Ta romantična gesta vam bo pomagala, da tiho izrazite svoja čustva ali hvaležnost posebni deklici, dragemu prijatelju, ljubljenemu sorodniku ali kolegu, ki vedno poda roko pomoči.

Cvetlične škatle, za razliko od navadnih cvetnih šopkov, ne bodo navdušile teden dni, ampak celo nekaj let! Zdi se, da se te neverjetne naravne rože s pomočjo visokokakovostnih stabilizatorjev pravočasno ustavijo in tako ustvarijo priložnost, da do pet let uživate v njihovi lepoti in barvah!


Rože v škatli – za vsako priložnost

Te cvetlične škatle, polne romantike, ljubezni in nege, bodo odlična ideja, da presenetite najbližje ob vsaki priložnosti ali sploh brez razloga.

Mama, babica ali sestra bodo neskončno vesele tako presenečenja rojstnega dne, škatla z rožami bo odlična izbira za poročno ali božično darilo. Druga polovica pa bo na najbolj romantičen dan zaljubljencev nad takšnim izrazom ljubezni duševno presenečena!


Ne le darilo

Večbarvne škatle z rožami, ki cvetijo dolga leta in seveda pritegnejo pozornost vseh, lahko postanejo odlična notranja podrobnost, zahvaljujoč kateri lahko doma ali v katerem koli drugem prostoru ustvarite zelo estetsko in okusno podobo.

Rože v škatli so odlična alternativa sobnim rastlinam, ki rabijo nenehno pozornost in čas, jih zalivajo in skrbijo za socvetja. Vzdrževanje cvetličnih škatel je minimalno – dovolj je, da občasno obrišete nakopičeni prah!


Kako se razlikujejo naše cvetlične škatle?

nasadih, kjer so izbrani le cvetovi, ki razkrivajo njihovo lepoto. Sestavljeni so in pripravljeni s pomočjo posebnih stabilizatorjev za izdelavo škatel.

Vse naše škatle za rože so ročno izdelane. Ta vidik daje vsaki škatli svojo lepoto, edinstvenost in celovitost. Ker uporabljamo ročno delo, lahko zagotovimo izjemno visoko kakovost vseh cvetov v škatlah. Naše cvetlične škatle tebe bodo dolga leta razveseljevale s svojo izjemno lepoto, svetlimi barvami in estetskim dizajnom. In kar je najpomembneje, v teh ekskluzivnih škatlah lahko uživate brez kakršnega koli dodatnega vzdrževanja!

Product added to wishlist