Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Medvedki iz vrtnic - Rožni medvedki

Medvedki Iz Vrtnic - Rožni Medvedki - Teddyway

Medvedek iz vrtnic – najboljša izbira!

Medvedki iz vrtnic - Očarljiv, kakovosten in ekskluzivnega videza vrtnični medvedek je odlično in edinstveno darilo, ki bo njegov prejemnik dolga leta spominjal na čustva, ki jih je prejel med praznovanjem. Tudi ti medvedki iz vrtnic lahko postanejo nova alternativa cvetnim šopkom!

Zahvaljujoč lastnostim materiala, iz katerega so narejeni medvedki, jih lahko podarimo tudi najmanjšim! Otroci bodo teh vrtničnih medvedkov lahko brez skrbi uživali, saj so vsi deli trdno pritrjeni in material vrtnice ne ogroža zdravja najmlajših!

Nedvomno bodo srečni vsi, ki prejmejo vrtničnega medvedka: otrok, deklica, žena, mama ali katera koli druga oseba, ki vam je pri srcu.


Vrtnični medvedki – ne le darilo!

Pisani medvedki iz raznobarvnih vrtnic niso le odlična ideja za darilo! Zaradi značilnega videza in modernosti lahko medvedke uporabite kot dekor ali detajle notranje opreme.

Medvedek iz vrtnic bo zagotovo postal predmet pozornosti kot okras doma ali celo estetski poročni detajl, ki bo pomagal ustvariti edinstveno čustvo ali igrivost. Rožni medvedki lahko postanejo veliko več kot le očarljivo darilo!


Kako se razlikujejo naši vrtnični medvedki?

Za izdelavo medvedkov uporabljamo samo najkakovostnejše materiale. Zaradi tega so uporabljene 3D vrtnice videti izjemno naravno in ustvarjajo pravi cvetni učinek. Vse uporabljene vrtnice so ročno nabrane. Zahvaljujoč ročnemu delu je ustvarjena celovita podoba medvedka, ki mu daje edinstvenost in čar.

Naši vrtnični medvedki bodo prišli k vam:

Do vrat – Zagotavljamo vam, da boste v nekaj delovnih dneh po celotni Evropski uniji prejeli medvedke neposredno na tvoj dom ali drug določen naslov.

Visoke kakovosti – Tudi najmanjši detajli ročno izdelanih medvedkov so izjemno trpežni in zdržijo tudi stalne objeme. Medvedek bo navduševal vrsto let, saj uporabljene rože ne izgubijo oblike in barve.

Edinstveni – Ti medvedki ustvarjajo priložnost, da presenetijo in pokažejo ljubezen in pozornost na drugačen način. Čustva, ki jih ustvari podarjanje vrtničnega medvedka, bodo trajala toliko časa kot sam medvedek.


Vzdrževanje vrtničnih medvedkov

Ti medvedki iz vrtnic ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Dovolj je, da občasno prašite cvetne liste vrtnic in medvedek bo spet videti kot nov!

Zahvaljujoč materialom, ki se uporabljajo za izdelavo medvedkov, ne pritegne prahu in je izjemno enostaven za čiščenje. Da pa medvedka zaščitite pred bledenjem, je priporočljivo, da ga ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi.

Product added to wishlist