Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

1. Splošne določbe

1.1. Tukaj navedena politika zasebnosti določa glavne metode zbiranja, upravljanja in shranjevanja osebnih podatkov v elektronski trgovini “Teddyway”.1.2. To politiko zasebnosti ureja uredba Evropske unije o varstvu osebnih podatkov in druga zakonodaja, ki varuje zasebnost.

1.3. Z oddajo vaših podatkov v elektronsko trgovino Teddyway se strinjate z uporabo in upravljanjem teh podatkov za namene, opredeljene v tem pravilniku o zasebnosti.


2. Shranjevanje, zbiranje in upravljanje osebnih podatkov

2.1. Elektronska trgovina Teddyway deluje v skladu z naslednjimi glavnimi načeli upravljanja osebnih podatkov:

2.2. Osebni podatki se zbirajo za zakonite in predvidene namene.

2.3. Osebni podatki se hranijo največ za obdobje, ki je opredeljeno v dokumentih EU, ki urejajo pravno varstvo osebnih podatkov.

2.4. Z osebnimi podatki upravljajo izključno tisti zaposleni, ki so s pogodbo o zaupnosti seznanjeni in so jo s podpisom potrdili.

2.5. Vse informacije o osebnih podatkih, ki jih upravljamo, se štejejo za zaupne.


3. Zaposleni v elektronski trgovini “Teddyway” se zavedajo pomena osebne zasebnosti. Osebni podatki naročnika (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov in morebitni drugi podatki, navedeni v registracijskem obrazcu te elektronske trgovine) se zbirajo, upravljajo in hranijo za naslednje namene:

3.1. Generiranje naročil strank za artikle in njihovo izvajanje.

3.2. Izdelava finančnih dokumentov.

3.3. Organiziranje dostave artiklov.

3.4. Izpolnjevanje drugih pogodbenih obveznosti.


4. Prenos osebnih podatkov tretjim osebam

4.1 Zaposleni v elektronski trgovini “Teddyway” lahko posredujejo osebne podatke stranke tretjim osebam samo v primerih, navedenih v členu 2.2.

4.2. Osebni podatki se posredujejo tretjim osebam izključno v skladu z zakonodajo Evropske unije.


5. Piškotki

5.1. Elektronska trgovina TeddyWay uporablja piškotke, ki strankam omogočajo dostop do vseh storitev, ki jih ponuja ta elektronska trgovina.

5.2. V času, ko kupec uporablja elektronsko trgovino Teddyway, se piškotki shranjujejo na napravo (brskalnik) naročnika, ki uporablja to spletno stran.

5.3. Osebni podatki, zbrani s pomočjo piškotkov, se bodo uporabljali za izvajanje trženjskih in ponovnih trženjskih akcij ter za ustvarjanje različnih statističnih podatkov, ki so bistveni za zagotavljanje nemotenega zagotavljanja storitev, ki jih ponuja ta elektronska trgovina.

5.4. Naročnik ima pravico izbrisati del ali vse shranjene piškotke ali ne podati soglasja za shranjevanje piškotkov na napravi, ki jo uporablja, vendar bodo v tem primeru nekatere funkcije, ki jih ponuja spletno mesto, postale nedostopne.

5.5. Z uporabo storitev, ki jih ponuja elektronska trgovina Teddyway, se naročnik strinja z namestitvijo piškotkov v brskalni sistem, ki je trenutno v uporabi.

5.6. Naročnik ima pravico, da tako soglasje prekliče s spremembo nastavitev spletnega brskalnika.


6. Sprememba pravil in končnih določb

6.1. “Teddyway” ima pravico v celoti ali delno spremeniti ta pravila politike zasebnosti brez predhodne objave. Z nadaljnjo uporabo elektronske trgovine “TeddyWay” se zavezujete, da boste upoštevali ta pravila. Spori v zvezi s politiko zasebnosti se bodo reševali s pogajanji, v primeru neuspešnih pogajanj pa se bodo spori reševali v skladu z zakonodajo EU in Republike Litve.

Product added to wishlist