Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

1. Cena dostave artikla se razlikuje glede na ciljno državo in velikost naročila.

2. Če je stranka pripravljena prejeti artikel v kraj svojega bivanja, je dolžna posredovati točen naslov z navedbo številke stanovanja in hiše, ulice, mesta, države in kontaktne telefonske številke. .

3. Artikle dostavi ponudnik kurirske službe.

4. Po predaji artikla kurirju vas bomo o tem obvestili s SMS sporočilom ali po elektronski pošti.

5. Pred prihodom v kraj vašega prebivališča vas bo kurir obvestil o predvidenem roku dostave s klicem ali SMS sporočilom.

6. Čas dostave:
– Dobavni rok po vsej Sloveniji: 2-5 delovnih dni.
– Čas dostave v drugih državah Evropske unije: 2-5 delovnih dni.
– Čas dostave izven Evropske unije: 4-12 delovnih dni.

7. Čas dostave lahko traja do 14 delovnih dni za veleprodajna ali znižana naročila izdelkov (naročila s 5 ali več izdelki v enem nakupovalnem vozičku).

8. Ta dobavni rok ne velja, če artikel po izbiri kupca ni na zalogi ali v primeru nepredvidenih okoliščin, za katere prodajalec ni odgovoren.

9. Kupec je dolžan naročene artikle prevzeti osebno ali pa jih prevzame oseba, ki je navedena v dobavnici. V drugih primerih kupec nima pravice do reklamacije, da je bil artikel izročen napačni osebi.

10. Prodajalec ne odgovarja za dostavo artiklov, če artikli niso dostavljeni ali niso pravočasno dobavljeni, kadar je za zamudo odgovoren kupec oziroma v okoliščinah, za katere je odgovoren kupec.

11. Blago je dostavljeno v: Združene države Amerike, Kanado, Litvo, Latvijo, Estonijo, Poljsko, Finsko, Avstrijo, Belgijo, Češko, Dansko, Luksemburg, Nizozemsko, Francijo, Slovaško, Nemčijo, Veliko Britanijo (Združeno kraljestvo), Italijo, Hrvaška, Slovenija, Švedska, Madžarska, Irska, Bolgarija, Grčija, Španija, Portugalska, Romunija, Švica, Norveška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Albanija.

* Blago se dostavlja tudi izven ZDA, Kanade in Evropske unije. Za podrobnosti o specifičnih stroških dostave si oglejte spletno stran postopka nakupa izdelkov ali nas kontaktirajte na e-mail info@teddyway.si ali nam pošljite kontaktno sporočilo na strani s kontakti.

12. Naša proizvodna dostavna podjetja: DHL Global, DPD Europe, Postnord, Venipak.

Product added to wishlist