Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišaste žirafe - Velika plišasta žirafa igrača ogromna XXL

Velike Plišaste Žirafe - Ogromna Žirafa XXL - Teddyway

Velike plišaste žirafe naravnost iz savane v vaš objem!

Velike plišaste žirafe - te živali ne boste zamenjali z nikomer. Ima dolg graciozen vrat, vitke noge, pikčast kožuh, očarljive trepalnice in velike oči, polne prijaznosti. Ja, lepa žirafa je. Najvišji sesalec na svetu, ki lahko zraste tudi do 5,5 metrov.

Skoraj bi lahko pogledali naravnost v oči, če bi oblikovali stolp treh oseb. Tudi novorojene žirafe so višje od večine ljudi. Žirafa je torej pravi model živalskega sveta. Elegantno se sprehaja po savanski brvi. Verjetno sanjate o žirafi, ki se sprehaja po vašem domu? Izkazalo se je, da je vse mogoče. Vse kar morate storiti je, da si želite!!


Žirafa, ki se prilega doma

Očitno vam nihče ne bi dovolil, da imate doma pravo žirafo. Ne samo, da se ne bi prileglo skozi vrata, ampak bi tudi polomilo posteljo, ko bi se poskušalo udobno namestiti, in na koncu bi pojedlo vse vaše rože. Imamo torej boljšo rešitev – plišasto žirafo. Morda to ni žirafa originalne velikosti, ki jo lahko vidimo v naravi. Še vedno pa gre za igračo impresivnih dimenzij, ki bo s svojo ljubkostjo prevzela vsako srce.

Takšno žirafo lahko brez skrbi podarite kot posebno darilo, ki izkazuje iskreno pozornost drugi osebi. In ko nekomu kupite žirafo, jo boste zagotovo želeli imeti doma. Poleg tega je popoln pripomoček ne le doma, ampak tudi v otroških sobah, igralnicah ali katerem koli drugem prostoru, ki ga želite narediti ekskluzivnega. Velike plišaste žirafe bodo tem prostorom dale pridih eksotike.


Vsaka igrača ima svojo osebnost

Vse žirafe so edinstvene! Ne obstajata dve žirafi z enakimi pikami na kožuhu, tako kot ne obstajata dve osebi z enakimi prstnimi odtisi. Prstni odtisi vsakega človeka so edinstveni. Poleg tega so plišaste žirafe edinstvene po svoji osebnosti. Navsezadnje vsi, ki posvojijo veliko plišasto žirafo, z njo preživijo veliko časa: plešejo, se igrajo, spijo, gledajo filme, se slikajo (vsaj enkrat na dan), poskušajo različne jedi, potujejo v najbolj oddaljene čarobne dežele. , celo poiščite tolažbo pri žirafah, ko so težki časi.

Običajno se na poti zgodijo zanimive zgodbe. Z lastno igračo ustvarijo nepopisno vez. S pomočjo plišaste žirafe lahko celo razvijate svojo ustvarjalnost. Na primer, izmislite si vsaj 20 krajev, ki bi jih želela obiskati žirafa. Ali pa ustvarite zgodbo za vsako točko žirafe. In zdaj preštejte vse te točke. Koliko mest je tam? Takoj boste ugotovili, da ste polno zavzeti za to dejavnost in da ste vse dnevne skrbi pustili nekje daleč stran. Plišasta žirafa je torej več kot le igrača. Je edinstvena osebnost, ki potuje skozi življenje z vami.


Plišasta žirafa je najboljši spremljevalec pri spanju

S plišastimi žirafami vam ne bo nikoli dolgčas. Zakaj? Ker potrebujejo zelo malo spanca. V naravi žirafe spijo od 10 minut do 2 uri. Predstavljajte si, da potrebujete tako malo počitka, preostali čas pa bi lahko porabili za igranje iger. Bilo bi super! Toda ljudje morajo spati dlje. Navsezadnje je spanje zelo pomembno, da si povrnemo moč.

Velike plišaste žirafe pa so posebne v tem, da spijo enako dolgo kot njihov lastnik. In vedno zelo mirno. Nobena plišasta žirafa ne bo smrčala kot glasen traktor in vas zbudila sredi lepih sanj. To zagotavljamo! Nasprotno, ne le da ne bo motilo, ampak vam bo tudi pomagalo, da boste lažje zaspali. Po objemu tako mehke in puhaste igrače se boste hitreje umirili in sprostili.


Pri ustvarjanju igrač je pozornost namenjena pomembnim detajlom

Pri izdelavi plišastih žiraf smo veliko pozornosti namenili kakovosti materialov, vzdržljivosti in pristnosti detajlov. Žirafa bo ostala v odličnem stanju tudi po dolgih letih spanja, plesa ali igranja različnih iger z njo.

Njegovi močni šivi bodo zdržali tudi najbolj intenzivno zabavo. Tkanine so primerne za večkratno pranje. Žogice, s katerimi je polnjena žirafa, so antialergijske, celotna igrača pa je robustna, hkrati pa mehka in ljubka. Vse te stvari vam omogočajo, da se zelo enostavno zaljubite v tako edinstveno igračo.

Product added to wishlist