Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišasti zajčki - Veliki plišasti zajček igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Zajčki Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti zajčki - Živjo, jaz sem Zajček!

Veliki plišasti zajčki - Mislim, da res poznaš veliko zgodb o živahnih in hitrih zajčkih. Mogoče nisem tako živahen, sem pa res najbolj resničen dolgouh zajček! Kot veš, zajčki živijo v velikih, polnih prijateljev, skupinah, saj sta nam ljubezen in prijateljstvo zelo pomembna. Zato bi tebe rad sprejel v svoj krog prijateljev!

Verjemi mi, nihče nima takšnega mehkega in nežnega krzna kot jaz. Kaj pa moja dolga ušesa, ki so odlična za poslušanje smešnih zgodb ali celo žalostnih dogodkov. Naj razkrijem skrivnost, moj puhast zajčji rep lahko razblini tudi najbolj turobno razpoloženje. In kar je najpomembneje, veselim se srečanja s tabo, ker res vem, da ti in jaz bova najboljša prijatelja!

Počakaj me, saj že tečem, da se pripravim na veliko pot do tvojega doma! Ne bo trajalo dolgo, ker smo zajčki zelo hitri!

Se vidimo, dragi moj prijatelj!


To je čas zabave!

Zajčki so najbolj smešni in energični od vseh živali, zato se prepričaj, da ne bo časa za žalost in slaba čustva! Takoj ko zajček pride v tvoj dom, bo postal poln veselja in zabave. Morda tega ne veš, toda zajčki so najboljši prijatelji za igre, lahko se ure in ure družijo s teboj in ko so izčrpani, se radi stisnejo k svojemu najboljšemu prijatelju, s katerim se počutijo varne in mirne, in zadremajo.

Zajček bo najsrečnejši, če le lahko preživi čas s tabo, ne glede na to, ali gre za nemoteno zabavo, mirno sedenje ali celo potovanje. Verjemi, so odlični spremljevalci! In kar je najpomembneje, zajčki ljubijo iz vseh svojih majhnih srčkov, zato so zaradi tega najbolj zvesti in predani prijatelji!


Pred spanjem!

Po zabavnem dnevu z novim prijateljem se je treba pravilno pripraviti na spanje. Zajčki so pravi pedantarji, zato je čiščenje njihova najljubša zabava. Pomagaj zajčku poravnati njegovo mehko krzno, očistiti bele zobe, in zahvalil se te bo tako, da bo zaščitil tvoje sanje!

Tudi zajčki so izjemno radovedni in odlični poslušalci, zato bodo z veseljem poslušali zgodbe in pravljice, ki jih pripoveduješ. Seveda so jim najbolj všeč zgodbe o pogumnih zajčkih in njihovih neprekinjenih dogodivščinah! Konec koncev veš, da so zajčki včasih lahko strahopetci, zato jih obvezno objemi, ko ugasneš luči!

Product added to wishlist