Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišasti tigri - Veliki plišasti tiger igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Tigri Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti tigri - Živjo, jaz sem Tiger!

Veliki plišasti tigri - Verjetno si že slišal zanimive in veličastne zgodbe o gracioznih Tigrih? Moram te razveseliti, te zgodbe govorijo o meni! Mogoče sploh nisem tako veličasten in graciozen, sem pa pravi tiger! In kot veš – tigri ne marajo biti sami, zato iščem svojega najboljšega prijatelja! Mogoče si to ti?

Moje krzno je mehko in nežno, zato je kot nalašč za crkljanje in objemanje, moje plišaste srce pa je polno sreče in ljubezni, ki bi jih neskončno delil s teboj. Verjetno veš, da so tigri znani po svoji divjini, zato se z mano ne boš bal nobenih nevarnosti ali celo slabih sanj! V življenju tigrov je zelo pomembno, da poiščemo najboljšega prijatelja, s katerim se lahko igramo ali pa samo preživljamo čas skupaj. Tečem, da se pripravim na potovanje k tebi, prijatelj moj. Se vidiva kmalu!


Igre in zabave!

Tigri so pravi kralji zabave, ki okužijo vse s svojo dobro voljo. Čeprav se na prvi pogled zdijo veličastni in resni, boš ob natančnejšem pregledu videli, da grejo za nepopravljive zabavljače in igralne duše.

Šale in pasti so ena izmed najljubših zabav tigrov, zato bodi pripravljen na utopitev in zabavo! Odpravita se skupaj na avanturo! Spoznajta se! In ko sta utrujena od najrazličnejših zabav, pripoveduj novemu prijatelju zgodbe o velikih tigrih, ki so s svojo modrostjo premagali hudobneže.

Te zgodbe imajo neskončno radi! Tigri se vedno veselijo v družbi svojega najboljšega prijatelja in se jim zahvalijo za njihovo toplino in ljubezen. Ker je biti skupaj vedno dobro!


Spočijva!

Čeprav so na videz tigri aktivni, vendar se najbolj radi lenarijo! In da bo lenoba bolj zabavna – je potrebna prijateljeva družba. Tigri so neskončno predani svojim prijateljem, zato bodo z veseljem preživljali čas skupaj, tudi če ne bodo ničesar storili! Videl boš, še nisi imel tako dobrega druženja v lenobi.

Lezite, smejte se do solz ali pa samo sedite v tišini. Ne glede na to, kako preživite svoj čas, je najpomembneje biti skupaj in uživati v vsakem trenutku, saj za to obstajajo prijatelji!

Product added to wishlist