Veliki plišasti sloni - Veliki plišasti slon igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Sloni Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti sloni - Živjo, jaz sem velik plišast slonček!

Veliki plišasti sloni - Naredite prostor za mehkega in nežnega slončka, ker sem že tu! Upam, da si pripravljen na ogromne, velikanske slonove objeme, ki tebe bodo zajeli z ljubeznijo, toplino in seveda nežnostjo. Moje največje sanje so srečati svojega najboljšega prijatelja!

Mogoče imaš tudi ti takšno željo? Upam, da se kmalu vidiva, ker se veselim objemanja in pripovedovanja najrazličnejših zgodb, kajti če še nisi slišal, da so sloni najboljši pravljičarji, ker imajo zelo dober spomin. Že komaj čakam potovanja do tebe, ker vem, da bom na tem potovanju srečal prijatelja, ki ga bom imel rad iz vsega svojega plišastega srca. Prijatelj, pohiti, res se veselim, da se vidimo!


Plišasti slončki niso le darilo

Mehki in neskončno nežni plišasti slončki niso le odlična izbira daril, ki bodo dom napolnili z veseljem in ljubeznijo, ampak tudi idealen spremljevalec za otroka in še več.

Slončki so narejeni iz trpežnega materiala, zato jih je mogoče uporabljati na več načinov: namesto najmehkejše blazine na svetu ali najmehkejšega fotelja, lahko postane tudi odličen prostor za popoldanski spanček za najmlajše.

Je le od vaše domišljije odvisno, kako bodo slončki vstopili v vaš dom!


Proizvod naših igrač

Pri izdelavi naših slončkov se uporabljajo samo najkakovostnejši materiali, zato slončki pritegnejo pogled vseh. Izčrpna izdelava teh plišastih igrač jim omogoča, da razkrijejo popoln in edinstven dizajn slončkov, ki bo očaral tako majhne kot velike.

Plišasti slončki bodo prišli k vam:

Do vrat – po vsej Evropski uniji bodo slončki s pomočjo kurirjev v nekaj dneh dostavljeni neposredno na vaš naslov.

Visoke kakovosti – naši slončki so narejeni z ljubeznijo in iz najkakovostnejših materialov, ki so varni tudi za otroke. Iz tega razloga je igrača trdna, trpežna in bo zdržala tudi najmočnejše objeme. Slonček je napolnjen z antialergijskim materialom, tako da se lahko z njim igrajo tudi najmanjši.

Ekskluzivni – plišasti slončki so odlična izbira originalnih daril tako za majhne kot za večje. Njihovo mehko in nežno telo nikogar ne bo pustilo ravnodušnega. Ti slončki vam omogočajo, da podarite čustva, ki bodo srce prejemnika napolnila s srečo in veseljem.              

Product added to wishlist