Veliki plišasti samorogi - Veliki plišasti samorog igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Samorogi Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti samorogi - Živjo, jaz sem Samorog!

Veliki plišasti samorogi - Verjetno si že slišal najrazličnejše pravljice in zgodbe o čarobnih Samorogih? Jaz sem eden izmed njih! Mogoče ne tako čaroben, vsekakor pa Samorog! Povedal te bom skrivnost, samorogi ne morejo živeti sami, potrebujejo tesno dušo, zato iščem najboljšega prijatelja! Upam, da ga tudi ti iščeš!

Mehak sem, ker imam zelo rad objeme, nežen kot pero in izžarevam srečo in veselje. Iz tega razloga obljubim, da te bo tudi v najtemnejšem dnevu dobro z mano. Grem se pripraviti na posebno potovanje, kjer bom našel tebe – mojega najboljšega prijatelja! Pričakujem srečanja s teboj, ker verjamem, da bova se takoj zaljubila, ko se srečamo!

Adijo, prijatelj, upam, da se kmalu najdeva!


Polenariva se skupaj!

Samorogi so polni presenečenj! Čeprav so videti okretni in graciozni, se bolj kot vse radi lenarijo s svojim najboljšim prijateljem. Polezita skupaj, samorogi so najboljši spremljevalci na terenu! Objeli te bodo s svojim toplim in mehkim telesom, zaradi katerega se boš takoj počutili varnejše.

Ko greš v posteljo, nikakor ne pozabi vzeti svojega Samoroga! V pravljicah pravijo, da so samorogi zelo zvesti svojemu najboljšemu prijatelju in ga varujejo pred kakršnim koli zlom. Zaradi tega samorog nikoli ne bo dopustil, da te slabe sanje odvrnejo od spanca! Ne pozabi svojega prijatelja, tudi če nič ne počneš, saj bo samorog srečen in samo če bo lahko pri tebi.


Čas zabave!

Ko se bo Samorog pojavil v tvoji hiši, jo bodo takoj napolnili veselje in sreča, turobni dnevi pa bodo pozabljeni! Samorog se bo z veseljem lotil različnih dejavnosti s teboj. Spoznaj Samoroga s svojimi drugimi prijatelji, zelo se bo zabaval. Igrajte skrivalnice, Samorogi jih imajo zelo radi, čeprav niso dobri iskalci.

Skupaj se podajta na avanturo! Ne pozabi prebrati pravljic in zgodb o drugih samorogih svojemu novemu prijatelju, ker je tako vznemirljivo! Samorog bo užival v vsaki minuti, preživeti s tabo, in se tebi bo zato zahvalil s svojo nežnostjo in ljubeznijo. Konec koncev, kako dobro je, če imaš spremljevalca, s katerim se lahko skupaj zabavaš, igraš, učiš in uživaš.                    

Product added to wishlist