Veliki plišasti pingvini - Veliki plišasti pingvin igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Pingvini Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti pingvini - Živjo, jaz sem Pingvin!

Veliki plišasti pingvini - Verjetno si že slišal najrazličnejše zgodbe in pravljice o veselih pingvinih. Presenečen boš, ampak jaz sem eden izmed njih! Kot veš, pingvini živijo v zelo velikih skupnostih, osamljenost pa je naš največji sovražnik. Zaradi tega sem se odločil iskati tebe, svojega najboljšega prijatelja!

Moje krzno je najmehkejše na svetu, zaradi česar so moji objemi najmehkejši! Imam tudi pingvinski kljun, vendar ne boj se, zasnovan je tako, da nežno počesa tvoje lase! In kar je najpomembneje, zelo te želim spoznati in tebi podariti vso svojo ljubezen in veselje! Zaradi tega ne oklevaj, ko rečem, da bom tudi tvoj najtemnejši dan napolnil z nežnostjo in najinim zvenečim smehom.

Tečem, da se pripravim na veliko potovanje, ker je pot od severa dolga, jaz pa nestrpno pričakujem srečanja s teboj!

Se vidiva kmalu, prijatelj!


Neskončne zabave!

Pingvini so verjetno eni izmed najbolj smešnih živali, zato z njimi res ne boš žalosten! Ko pingvin pride v tvojo hišo, jo bodo napolnili sreča, veselje in nenehni smeh, kajti če tega še nisi slišal – pingvini so odlični šaljivci! Radi imajo šale, njihova najljubša igra pa je lovljenje, čeprav imajo zelo kratke noge.

Kako razveseliti pingvina? Preprosto. Daj jim svoj čas, igraj se z njimi, uživaj v skupnem dnevu in nagradili tebe bodo s kupom. Odpravita se na vsakodnevno dogodivščino skupaj, saj kako dobro je imeti ob sebi prijatelja, ki uživa v vsaki skupaj preživeti minuti in ljubi iz vsega svojega plišastega srca.


Večerni rituali!

Po vznemirljivem dnevu, preživetem z novim prijateljem, se je treba pravilno pripraviti na spanje. Pingvini so zelo čiste živali, zato se radi čistijo! Pred spanjem pripelji svojega novega prijatelja v posteljo, on pa tebi bo v zameno počesal lase s svojim mehkim pingvinskim kljunom!

Navsezadnje tako so se na severu navajeni! Tudi ne pozabi povedati različnih zanimivih, zabavnih ali celo čudnih zgodb ali pravljic o drugih pingvinih, ki se podajo v neprekinjeno avanturo, po kateri bo tvoj pingvin mirno spal in sanjal najbarvitejše sanje!

Product added to wishlist