Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišaste pande - Velika plišasta panda igrača ogromna XXL

Velike Plišaste Pande Ogromne XXL - Teddyway

Velike plišaste pande - Živjo, jaz sem Panda! 

Velike plišaste pande - Mehko, črno–belo krzno, srčkan črn nos, neskončni objemi in neskončna ljubezen – vse, kar sem jaz! K tebi prihajam naravnost iz sončne Azije, zato niti ne oklevaj, naši skupni dnevi bodo izžarevali svetlobo, toplino in veselje, saj smo me, pande, znane ne le po svojem odličnem značaju, ampak tudi po neizčrpni ljubezni najbližjih prijatelji, no in seveda prijaznosti! Upam, da si pripravljen spoznati veliko srčkano pando?

Mislim, da tudi ti iščeš najboljšega prijatelja, s katerim lahko deliš vse mogoče vesele spomine ali celo žalostne trenutke. Obljubim, da bo vsak dan z mano zabaven in razburljiv! Upam, da te bom lahko kmalu objela in te dala veselje, prijatelj moj!


Naše velike plišaste pande

Naše mehke, srčkane in neskončno očarljive pande so odlično darilo ne samo za najmlajše, ampak tudi za odrasle, za katere je pomembno tudi, da imajo prijatelja, ki vedno posluša. Obljubimo, da vas ta igrača ne bo pustila ravnodušnih. Naše pande so narejene samo iz kakovostnih materialov, zato so te igrače trpežne, kar jim bo omogočilo izjemno dolgo uživanje.

Naše velike plišaste pande vas bodo dosegle:

Hitro – s pomočjo kurirjev po vsej Evropski uniji bo pošiljka dostavljena v samo nekaj dneh na vaš naslov.

Trajne – naše pande so zasnovane tako, da ugajajo tako majhnim kot tudi velikim, zato izbiramo le kakovostne in trpežne materiale, ki omogočajo, da so igrače izdelane močne, vendar ne izgubijo mehkobe in mehkobe.

Varne – vaša varnost je za nas prednostna naloga, zato izbiramo samo tiste materiale, ki ne škodijo vam ali okolju. Ker zagotavljamo kakovost vsake igrače, ste lahko prepričani, da pri igranju s pando niti en njen del ne bo ločil. Tudi polnilo pande, ki jo izdelujemo, je antialergično, kar zagotavlja varno preživljanje prostega časa.


Vzdrževanje velikih plišastih pand

Plišaste igrače, ki jih izdelujemo, ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, saj zaradi posebnih materialov ne pritegnejo prahu. Če je potrebno, zadošča, da pande operete in pustite, da se posušijo. Če želite igračo čim dlje ohraniti nespremenjeno, priporočamo, da je ne hranite na neposredni sončni svetlobi.

Product added to wishlist