Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišaste opice - Velika plišasta opica igrača ogromna XXL

Velike Plišaste Opice - Ogromna Opica XXL - Teddyway

Velike plišaste opice te vabijo v svoj objem!

Velike plišaste opice - široka ramena, dolge roke, kosmat kožuh. Počasi se približuje velika opica... da te zgrabi in udobno drži v svojem mehkem objemu. Ne dvomimo, da bosta postala neločljiva prijatelja! Navsezadnje smo ljudje tako podobni tem inteligentnim živalim na Zemlji in podobnosti združujejo. In nič na tem svetu ni strašno, ko objemaš tako ljubko opico. Ta igrača vam bo nadomestila soigralca, poslušalca vaših skrbi, tolažnika, darovalca miru.

Nikoli vas ne bo strah zaspati ob njej, tudi v popolni temi! In potem sanjajte najbolj barvite in najlepše sanje, kjer se bosta oba skupaj podajala na brezskrbne dogodivščine. Nazadnje, taka igrača ne more biti neopažena. Tako bo igral glavno vlogo dekoracije prostora v vašem domu.


Očitne podobnosti

Vsi najboljši prijatelji so si nekako podobni. Ko pogledate s strani, boste to morda takoj opazili. Ste vedeli, da imamo ljudje veliko podobnosti z opicami? Opice lahko razumejo zapisane številke in celo štejejo. Izvajajo lahko tudi osnovne aritmetične naloge.

Opice, tako kot ljudje, morajo biti z nekom. Ne moremo biti dolgo sami. Ljudje moramo nenehno komunicirati, skrbeti drug za drugega, pripadati skupnosti. Poleg tega obožujemo banane! Veliko in veliko banan! Je eden izmed najbolj priljubljenih sadežev, ki ga radi uživamo tako ljudje kot opice. Poleg tega nekatere vrste opic rade preživljajo čas v vodi. Uživajo v čofotanju v toplih vrelcih. Znanstveniki so ugotovili, da vroče kopeli opicam pomagajo zmanjšati stres.

To je super! Konec koncev delamo enako! Kdo ve, morda smo to idejo prevzeli od opic? Po napornem dnevu ljudje radi napolnijo kad z vročo vodo in se v njej sprostijo. Kako lepo je imeti tako podobnega plišastega prijatelja!


V vesolje - skupaj s plišastimi opicami

Velike plišaste opice so igrača, ki bo pripomogla k razvoju domišljije. Navsezadnje vsi vedo, da je opica prva poletela v vesolje. Tako si lahko med igro s svojim novim prijateljem predstavljate, kako se oba skupaj dvigujeta v prostranstva vesolja. Kako krožiš okoli Zemlje in občuduješ njene svetle barve, na Luni pa se za trenutek ustaviš in poješ sendvič. Kasneje greste mimo enega ali drugega asteroida in odkrivate nove planete.

Morda boste na poti srečali planet Malega princa in ga obiskali, da bi ga pozdravili. Dejstvo, da si s svojim najboljšim prijateljem, veliko plišasto opico, je najboljši del tega potovanja. Negujte svojo ustvarjalnost in ustvarjajte lastne zgodbe. Navsezadnje je tako zanimivo in igrivo. Življenje je zanimivo, dokler si dovolimo fantazirati.


Plišasta opica je nepozabno darilo

Velika plišasta igrača izkazuje veliko ljubezen. Zato je popoln kot darilo za ljubljeno in pomembno osebo, ki ji želite izkazati posebno pozornost. Zdi se, da takšno darilo pravi: "Spomni se name, ko me ne bo več ob tebi". In objemanje tako velike igrače je res podobno človeškemu objemu. Torej, plišasta opica je odlično darilo tako za odraslega kot za otroka. Lahko ga podarimo sinu, hčerki ali staršem. Tudi babice ga bodo oboževale - postali boste njihovi najljubši vnuki.

Takšno darilo bo resnega šefa končno nasmejalo. Preprosto nemogoče se je upreti temu čudovitemu darilu. In ni se treba upirati – vse, kar morate storiti, je, da uživate v iskrenem darilu in uživate v svoji edinstvenosti.


Za izdelavo dobrih igrač se uporabljajo samo dobri materiali

Vsaka naša igrača je izdelana iz certificiranih visokokakovostnih materialov, ki so kot nalašč tudi za občutljive osebe. Navsezadnje si vsak vedno želi crkljati s tako ljubko igračo. Zato je pomembno, da ne povzroča nepotrebnega draženja.

Opica je polnjena s kroglicami iz silikonskih vlaken. Te kroglice imajo antialergijske lastnosti. Tako se lahko tudi alergični in zelo občutljivi ljudje igrajo s tem plišastim prijateljem. Naj bodo vaši veseljaški trenutki ne samo zabavni, ampak tudi varni!

Product added to wishlist