Veliki plišasti medvedki - Veliki plišasti medved igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Medvedki Medved Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti medvedki - Živjo, sem Teddy!

Veliki plišasti medvedki - Sem velik, mehek in nežen medvedek. Nimam utripajočega srčka, toda od ušes do stopal me navdaja ljubezen. Veselim se potovanja k tebi domov, ker vem, da bova takoj, ko se bova srečala, postala najboljša prijatelja, ki bova skupaj na vsakem koraku. Imaš kakšno idejo, kaj bi rad počel z mano? Ker je moj kovček že zložen!


Počnimo zabavne stvari skupaj!

Začetna stranpreživimo čas skupaj - Ko medvedek Teddy pride v tvojo hišo, jo bo napolnila prijetnost in toplina, saj ti bo ta novi prebivalec blizu v vsaki dnevni situaciji. Med ogledom filma vzemi Teddyja skupaj, z veseljem te bo prijel za roko, če bo postalo strašljivo, in ko bo lahko prispeval k tvoji vsakdanji rutini, bo medvedek postal neskončno srečen. Teddy se bo veselil s tabo, če pa boš moral biti žalosten, tebi bo polepšal dan.

Pozor je moje drugo ime - Medvedek postane žalosten, ko te dolgo ne vidi. Zato mu bo zelo zabavno, če bo imel priložnost potovati s teboj. Park ali morska obala, domačija ali celo tujina bo postala najljubše mesto medvedka, ker bo s tabo. Konec koncev, kako zabavno je imeti na potovanju mehkega, nežnega in ljubečega spremljevalca, zaradi česar postane potovanje še lepši spomin.

Medvedek Teddy je poln ljubezni, ki si jo želi deliti s tabo. Ne prizanašaj objemom in hkrati te bo nagradil. Povabi ga k skupnemu spanju in postal bo najsrečnejši medved na svetu, medtem ko boš sladko spal, te bo zaščitil pred slabimi sanjami. Teddy bo poslušal vse tvoje misli ali mu morda celo zaupaš svoje najbolj skrivnostne skrivnosti, ki jih nikomur ne bo razkril.


Veliki plišasti medvedki - Čas za srečo

Teddyway ni nič drugega kot ideja, ki temelji na otroški nostalgiji. Naši medvedki Teddyji so očarljivo, mehko darilo, ki ustreza vsem pričakovanjem in nikogar ne bo pustilo ravnodušnega. To darilo nima starostne omejitve, zato ga lahko uporabite za vsakogar, ki vam je blizu.

Sčasoma in po poslušanju želja in zahtev naših kupcev izboljšujemo svoj izdelek in njegovo opremo. Trenutno lahko kupci izbirajo med več različnimi vrstami in velikostmi medvedkov, nanesejo trak želene barve, ki krasi vrat medvedka, izberejo škatlico najljubših bonbonov, ki bodo priloženi medvedku, in izberejo zavijanje medvedka kot darilo.

Naš cilj je vedno bil in je ustvariti darila, ki bodo širila veselje in puščala neizbrisen vtis. Želimo, da imajo vsi priložnost, da začutijo, kaj pomeni prileganje z mehkim, puhastim in velikim medvedkom, ki bo vsem postal najljubši doma.

Kupcem ponujamo dolgotrajno darilo. Naši medvedki so vrhunski izdelek, katerega material bo zdržal ljubezen tudi najbolj nagajivih družinskih članov. Medvedek bo odlično darilo tudi za sorodnike z alergijami, saj je mehko polnilo, ki obdrži stalno obliko, certificirano in ustreza vsem zahtevam

zdravstvene varnosti Evropske unije.
Ugotovili boste, da so medvedki TeddyWay odličen način, da svojim najdražjim izrazite skrb, ljubezen, prijateljstvo ali sočutje!

Product added to wishlist