Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišasti levi - Veliki plišasti lev igrača ogromen XXL


Veliki plišasti levi so pravi kralji doma!

Veliki plišasti levi - Kralj zveri počasi vstane na vse štiri, strese svojo zlato grivo, globoko vdihne, nato pa se iz globine njegovega grla razlega glasno rjovenje. Vsaka podrobnost te impresivne živali preprosto širi veličino. Zato ni čudno, da so veliki plišasti levi tako priljubljeni.

Obožujejo jih tako otroci kot odrasli. Malčki si večinoma za različne igre izberejo leve. Z levi se aktivno preživljajo, nosijo jih kot zaščito in z njimi zaspijo, ko so utrujeni. Pogumni lev jih ponoči varuje in jim omogoča, da mirno sanjajo lepe sanje. Medtem pa si odrasli to plišasto igračo izberejo kot detajl notranjosti, ki poudari njihov močan značaj.

Navsezadnje se večina značilnih detajlov leva odraža v plišastih igračah. Verjetno si zato marsikdo želi dobiti delček te veličine in poguma. Navsezadnje se "Pogumen kot lev" reče z razlogom.


Objem plišastega leva naredi spanec slajši

Vendar ne naredite napake in napačno razmišljajte o levih, saj imajo oni svojo drugo plat, ki je zelo sladka in prijetna. Ste vedeli, da lahko pravi levi spijo ali počivajo do 20 ur na dan? Neverjetna številka! V divjini je mogoče videti leve, ki ležijo na hrbtu z dvignjenimi nogami ali dremajo v senci.

Levi se med lenarjenjem drug do drugega obnašajo zelo ljubeče. Drgneta se z glavo drug ob drugega in prede. Plišasta kopija leva verjetno najbolje od vseh igrač odseva svojega živega nasprotnika. Navsezadnje igračo najdemo tam, kjer smo jo pustili – ležati na postelji ali na tleh. Pravi kralj spanca. Ob takem spalniku je veliko lažje zaspati tudi sam.


Kateremu filmskemu liku je podoben vaš veliki plišasti lev?

Levi so tako veličastni, da so zelo pogosto upodobljeni v različnih filmih, serijah in celo v risankah. Vsi so verjetno videli več kot eno različico risanke "Levji kralj" ali serije legendarnega "Madagaskarja".

Da ne omenjam celovečernih filmov "Kralj džungle", "Kronike Narnije", "Čarovnik iz Oza". V vsakem od teh filmov levi igrajo najvidnejše vloge, kot bi jim bilo usojeno, da postanejo zvezde. Naj ena takšna zvezda zasije tudi v vašem domu. Njegova svetlost vas bo grela, ko vas bo zeblo. Mehko krzno plišastega leva vas bo prijazno stisnilo k sebi, ko si boste zaželeli objema.

In njen impresiven videz vas bo navdihnil za pogumne pohode in vam pomagal pozabiti na vse strahove, ki vas ovirajo. Nazadnje, če imate doma leva, si boste res zaželeli, da bi si, toplo stisnjeni skupaj, pogledali kakšen film o tej fascinantni živali. Uganili boste lahko, na katerega lika vaš lev najbolj spominja. Morda ga boste celo poimenovali po tem liku?


Plišasti levi so soigralci

Ne pozabite, da so levi neke vrste mucke. Samo malo večji. Imata pa isti gen igrivosti. Veliki plišasti levi bodo torej odlični družabniki pri igri. Medtem ko se skrivate med rožami, si predstavljajte, da ste v grmičevju savane in zalezujete plen. Skupaj z levom boste preizkusili, čigavo rjovenje se razlega na več kilometrov. Primerjali boste grivo drug drugega, katera je daljša in sijoča.

In utrujeni boste ležali in si predstavljali, da vam nad glavo sije svetlo afriško sonce. Veliko je iger. Poleg tega niste edini, ki vam bodo morda všeč. Pravijo, da vsaka mačka sanja, da bi bila lev. Torej, če imate doma pravo mačko, boste to lahko preverili. Morda pa bo plišasti lev postal najboljši prijatelj ne samo vašega, ampak tudi vašega ljubljenčka? Ali pa si boste morda vsi trije izmislili zabavne igre?


Nežni objemi kralja živali

Da odraža svojo moč, je plišasti lev narejen iz trpežnih materialov, ki tudi po več pranjih ohranijo svoj prvotni videz. Močni šivi bodo zdržali tudi najglasnejše ropotanje med igrami. In mehak kožuh in nežna griva vas bosta stisnila, ko boste začutili željo po počitku.

To igračo lahko varno držite ob obrazu, saj je izdelana brez zdravju škodljivih materialov, igrača pa je polnjena z detajli iz antialergijskih silikonskih vlaken.

Product added to wishlist