Velike plišaste koale - Velika plišasta koala igrača ogromna XXL

Velike Plišaste Koale Ogromne XXL - Teddyway

Velike plišaste koale - Živjo, jaz sem Koala!

Velike plišaste koale - Si že slišal za ljubke živali, ki so zelo podobne mehkim medvedkom? To sem jaz – koala! Moje sivo in mehko krzno je kot nalašč za prijetne dotike, mehke tace so nenadomestljive v dolgih objemih, in velik črn nos ...

No, mislim, da je za daljša zavetišča. Povedal tebi bom skrivnost, koale so neskončno prijazne! Posledično so moje največje sanje najti pravega prijatelja, s katerim bom lahko delila ljubezen in veselje ali celo tesnobo in žalost. Mogoče hočeš biti moj prijatelj?

Koale ne marajo osamljenosti, zato, prijatelj moj, prihajam k tebi! Počakaj me, jaz pa že tečem, da se pripravim na najpomembnejšo pot v mojem življenju, kjer te bom spoznala!


Koale so mojstrice sprostitve!

A veš, po čem slovijo prisrčne koale? S svojo sposobnostjo, da nič ne naredi! Sedeti, ležati, lenariti – to je najljubša dejavnost koale! Na tem področju so pravi profesionalki.

Te lepotice lahko spijo ure in ure, zato če iščeš prijatelja, ki vedno izžareva mir, so koale najboljša izbira. Koale imajo posebno sposobnost, s svojo sladkostjo in nežnostjo so sposobne pregnati tudi najtemnejše misli, in ko te misli izginejo, je čas, da se lenariš s svojo najboljšo prijateljico!

Kaj je lahko boljšega kot ljubkovati se ob mehki, nežni in polni ljubezni in veselja koali ter pozabiti na vse skrbi in nesreče!


Plišaste koale niso le darilo!

Te ljubke in ljubeznive koale niso le odlična izbira daril, ki bodo tvoj dom napolnile z mirom in veseljem, temveč tudi popolne spremljevalke!

Koale so narejene samo iz najkakovostnejših materialov, zato jih lahko uživate vrsto let. Tudi polnilo koale je antialergično, kar zagotavlja varnost igrače.

Ker Koale niso le mehke in nežne, ampak tudi trpežne in varne, jih lahko uporabite tudi kot najbolj očarljivo blazino na svetu, najbolj udoben ležalnik ali celo najslajši fotelj. Uporabite svojo domišljijo in ta igrača ne bo le odličen spremljevalec za vas ali vašega bližnjega, ampak tudi odličen detajl doma, ki zagotovo ne bo ostal neopažen!

Product added to wishlist