Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišaste hobotnice - Velika plišasta hobotnica igrača ogromna XXL

Velike Plišaste Hobotnice Ogromne XXL - Teddyway

Velike plišaste hobotnice vabijo v globine oceana!

Velike plišaste hobotnice - velik, mehak in ima kar 8 nog. Kaj je to? Ja, to je plišasta hobotnica! In prihaja v vaš dom, da postane vaš najboljši prijatelj pri igri. Skupaj boste raziskovali globine oceana, se podajali na neverjetne dogodivščine, spoznavali nove prijatelje, na poti pa vam bo hobotnica povedala veliko zanimivih zgodb.

Prav zares! Navsezadnje ta žival živi na Zemlji že skoraj 300 milijonov let. Torej, res ima veliko zgodb za povedati! Iz prve roke boste slišali, kako so se dinozavri pojavili na Zemlji, kako so živeli prvi ljudje in kako se je rad posnel v številnih televizijskih serijah in filmih. Izlet bo res zanimiv in poučen.

Spodbudilo vas bo, da izveste več o teh zanimivih in skrivnostnih živalih. Kako je videti njihov dom na dnu morja? Kaj jedo? Kam potujejo? Kaj srečate na njihovi poti? Katere vrste rib so njihovi najboljši prijatelji? Morda je vaš novi prijatelj hobotnica sodeloval pri snemanju risanke "Spuži Kvadratnik"? Imeti tako filmsko zvezdo doma bi bil neverjeten uspeh!


Zakaj hobotnica potrebuje kar 8 nog?

V resničnem življenju potrebuje hobotnica toliko okončin, da se lahko plazi po morskem dnu, plava in se hrani ter brani pred nepričakovanimi gosti. Ni čudno, da hobotnica potrebuje veliko nog, ko je v oceanu toliko dejavnosti.

In velike plišaste hobotnice potrebujejo vseh 8 nog, da lahko kar najbolje izražajo svojo prijaznost. Konec koncev, več kot ima nog, močneje vas lahko objame in stisne. Ali pa dajte roko (ali raje nogo) vsem svojim prijateljem hkrati. Ali pa shranite kar osem porcij sladoleda z različnimi okusi. In kaj, če se hobotnica odloči za breakdance?

S toliko nogami bi zagotovo zasedel prvo mesto na plesnem tekmovanju. Predstavljajte si, kako kul bi bilo imeti 8 nog. Kaj zabavnega bi počeli z njimi? Na to vprašanje lahko odgovorite svojemu novemu prijatelju – plišasti hobotnici. In ne oklevajte z odgovori, saj je v deželi domišljije in iger vse mogoče!


Prijazni prijatelji – velike plišaste hobotnice

Zelo dobri ljudje so pogosto opisani kot dobrosrčni. Toda ali ste vedeli, da so hobotnice trojno dobrosrčna bitja? Se sprašujete, kaj točno je s tem mišljeno? In mišljeno je, da imajo te morske živali kar tri srca. V morskih globinah hobotnica potrebuje tri srca za preživetje. In doma so vsa tri srca potrebna za izkazovanje velike ljubezni.

Ni čudno, da se vsi spomnijo svojih plišastih igrač. V njih se skrivajo plasti prijaznosti, miru in udobja. Plišaste igrače imajo nerazložljivo magično moč, ki človeka pomirja in nasmeji. Plišasta hobotnica bo torej vso svojo veliko ljubezen namenila samo vam.


Octopus je ekskluziven notranji poudarek

Lepo opremljen dom so sanje vsakogar. Toda pravilno izbrane notranje podrobnosti namesto gladkih sten ustvarjajo njegovo udobje. V vsakem domu je veliko sveč, vaz in kipcev. Toda koliko domov ima svojo hobotnico? Verjetno ne veliko. Torej, tukaj imate odlično priložnost ustvariti ekskluziven dom.

Ko boste v svojo družino sprejeli ljubko kosmato hobotnico, boste lahko uživali v njeni družbi in prejeli številne prijetne pohvale za edinstvenost. Tak notranji poudarek bo pravi magnet za pozornost.


Prednost ima kakovost

Kakovostne plišaste igrače morajo zdržati dolgo časa in prenesti objemanje, maraton aktivnih iger in celo pranje. Te hobotnice so izdelane iz izjemno trpežnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost izdelkov tudi pri zelo intenzivni uporabi.

Igrače so 100% polnjene s kroglicami iz silikonskih vlaken, ki ohranjajo obliko igrače dolgo časa nespremenjeno. Torej, uživajte v svoji novi igrači, po potrebi pa jo lahko operete v pralnem stroju. Tako bo ponovno čist in pripravljen na nove podvige.

Product added to wishlist