Veliki plišasti flamingi - Veliki plišasti flamingo igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Flamingi Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti flamingi - Živjo, jaz sem Flamingo!

Veliki plišasti flamingi – živahne barve, nežno perje in dobro razpoloženje – vse to me odlično opisuje! Prihajam iz tople dežele, zato tukaj iščem prijatelja, ki bi me pogosto objel, s čimer midva ne bi zmrznila! Flamingi so odlični prijatelji in ljubeči družinski člani.

V to se boš hitro prepričal, saj sem rad biti s svojim prijateljem, mu pomagati v kateri koli življenjski situaciji in seveda je moja najljubša zabava hoja, saj kot si videl, imam dolge noge!

Mi, flamingi, smo eno najprijaznejših bitij na vsem planetu in želimo vso svojo ljubezen in veselje podariti tebe, prijatelj! Upam, da se kmalu najdemo!


Naši veliki plišasti flamingi

Naši elegantni, mehki in neskončno nežni veliki plišasti flamingi so odlična darila. Ta plišasta igrača te ne bo pustila ravnodušnega. Flamingi so narejeni iz trpežnih materialov, zaradi katerih bo ta velika plišasta igrača navduševala za vrsto let.

Naši veliki plišasti flamingi vas bodo dosegli:

Hirto – flamingi bodo v samo nekaj dneh prišli na vaš naslov po vsej Evropski uniji. In kurir bo dostavil paket do vrat!

Vzdržljivi – naši plišasti flamingi so narejeni iz najkakovostnejših materialov, zato so trdni in prenesejo tudi najmočnejšo ljubezen. Zaradi tega je za te igrače značilna njihova vzdržljivost in trdnost.

Varni – za izdelavo naših plišastih flamingov se uporabljajo samo materiali, ki so varni za otroke in okolje. Ker so vsi izdelki kakovostni, lahko ste mirni, med igro se ne bodo ločili detajli igrači. Flamingi so napolnjeni z antialergijskim polnilom, zato otrok med igranjem ne bo občutil nelagodja ali zdravstvenih težav.


Vzdrževanje velikih plišastih flamingov

Ti veliki plišasti flamingi ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Dovolj je, da flamingo občasno operete v pralnem stroju ali ročno in pustite, da se posuši. Zaradi posebnega materiala, uporabljenega pri izdelavi te igrače, ne privlači prahu, zato flaminga ni treba pogosto čistiti.

Vendar je pomembno opozoriti, da je za ohranjanje svetlih in privlačnih barv flaminga priporočljivo, da igrače ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi.

Product added to wishlist