Veliki plišasti dinozavri - Veliki plišasti dinozaver igrača ogromen XXL

Veliki Plišasti Dinozavri Ogromne XXL - Teddyway

Veliki plišasti dinozavri - Velik plišasti dinozaver vabi k zabavi!

Veliki plišasti dinozavri smo najpogumnejši prijatelji ljudi. Samo pomisli, koliko zanimivih zgodb te moram povedati. Izročili so mi jih moji predniki, ki so živeli tako dolgo nazaj. Prepričan sem, da boš zazijal od začudenja, ko bom delil svoje spomine.

Ali si vedel, da so veliki plišasti dinozavri zvesti in neustrašni prijatelji, ki se pogumno in brezglavo podajajo na pustolovščine? Z mano si lahko varen, obljubim, da te bom zaščitil. Moji poskočni zobje in kremplji bodo vsakogar odbili. Ne boj se, zate so neškodljivi, prijatelj moj.

Čeprav izgledamo grozeče, smo veliki plišasti dinozavri pravzaprav prijazni in nežni. Samo dotakni se mojega kožuščka in videl boš, kako rad imam božanje in crkljanje.

Čez dan bomo iskali dogodivščine in se norčevali, ponoči, ko se bomo po dolgih igrah odpravili k počitku, pa se bomo crkljali in delili spomine.

Komaj čakam, da te čim prej spoznam, zato se hitim pripraviti na pot. Moji prijatelji, drugi veliki plišasti dinozavri, so mi povedali, da se najboljši prijatelji zelo varujejo in cenijo, da skupaj preživljajo prosti čas, se igrajo in uživajo v skupnih minutah, zato se mi tako mudi k tebi.

Adijo prijatelj, upam, da se kmalu najdeva!


Plišasti dinozaver je presenečenje, ki ogreje srce!

Velik plišasti dinozaver je popolno darilo za vsakogar, velikega ali majhnega. Samo si poskusite predstavljati, kako srečna bo vaša ljubljena oseba, ko bo njen dom dopolnil nov in velik prijatelj, ki vas kar vabi k zabavi.

Ta igrača je lahko odlično darilo za valentinovo, rojstni dan ali obletnico. Velik plišasti dinozaver vas ne bo pustil ravnodušne, saj vas njegov mehak kožušček kar vabi k božanju in crkljanju.


Dodajte unikatnost svojemu prostoru

Želite ustvariti unikatno okolje v otroški sobi? XXL plišasti dinozaver bo s svojo svetlo barvo dal vašemu prostoru edinstvenost in postal nenadomestljiv poudarek. Popolnoma se bo prilegal in bo dodal čustva tudi otroškemu igralnemu kotičku. Zagotavljamo vam, da bo dinozaver Dino takoj zanimal svojega igralnega partnerja.

Ta mehka igrača lahko nadomesti tudi mehko pohištvo. Velik plišast dinozaver se lahko uporablja kot mehak stol, saj se njegovo polnilo iz silikonskih vlaken preprosto prilagaja obliki našega telesa.

Ne samo to, obožujejo ga otroci, saj ko se stisneš k dinozavru, te njegov mehki kožušček kar povabi, da za nekaj časa zapreš oči, zato služi včasih kot blazina ali ležišče za popoldanski dremež, ponoči pa je nenadomestljiv branilec sanj.


Veliki plišasti dinozavri Teddyway – garancija kakovosti

Našim strankam skušamo zagotoviti najboljšo izkušnjo, zato upoštevamo vsak proces: dostavo, kakovost, edinstvenost.

Dostava igrače na dom. Nič več skrbi za vašo pošiljko! Kurirska služba bo vaš nakup dostavila neposredno vam ali vašemu izbranemu prejemniku v roke v le nekaj dneh. Dostavljamo po vsej Evropski uniji, torej lahko svoje najdražje razvajate tudi daleč stran. Plišaste dinozavre pripravimo na transport tako, da jih skrbno zapakiramo, da se igrača med potjo ne bo umazala in bo do prejemnika prispela, kot bi ravnokar zapustila trgovino.

Kakovost. Velik plišasti dinozaver je trdno sešit zato, da prenese vsakršno norčevanje ali močne objeme. Njegova tkanina je posebna v tem, da se na njej ne nabira prah. Plišaste igrače so polnjene s 100% kroglicami iz silikonskih vlaken, ki ne samo ohranjajo prvotno obliko igrač za vrsto let, temveč imajo tudi antialergijske lastnosti, tako da lahko tudi alergiki uživajo v tem velikem plišastem dinozavru. Vsi proizvodni procesi so v skladu s standardi in zahtevami Evropske unije.

Edinstvenost. Velikost naših plišečkov omogoča, da preseneti tudi odrasle. In mehkoba njihovega kožuha nikogar ne pusti ravnodušnega, igrače vabijo k objemu in božanju.


Vzdrževanje plišastega dinozavra

Ta igrača ne zahteva posebnega vzdrževanja, kar je eden od glavnih razlogov, zakar jo naše stranke tako obožujejo. Dinozaver ne nabira prahu, zato ste lahko mirni, če je blizu obraza. Igračo lahko operete v pralnem stroju, nato pa jo pustite, da se sama posuši.

Če želite dolgo uživati v svetlih barvah igrače, priporočamo, da je ne puščate na neposredni sončni svetlobi, saj lahko prispeva k bledenju barve plišastega dinozavra.

Veliki plišasti dinozavri Teddyway so pravi pustolovski virtuozi, ki preprosto pritegnejo poglede s svojo barvo in obliko. Stremimo k izjemni kakovosti, zato zagotavljamo hitro in varno dostavo ter brezkompromisno kakovost igrač. Naj podarimo nepozabna presenečenja in čustva našim najdražjim!

Product added to wishlist